Logo Tranemo.jpg

De missie van Tranemo is het ontwerpen, produceren en verkopen van hoogwaardige kwaliteit werkkleding voor de Europese markt. Door innovatie en onze expertise draagt Tranemo Workwear bij aan een veilige werkomgeving.

De focus op kwaliteit vormt de rode draad in het gehele productieproces in de organisatie, van oorspronkelijk idee tot gerealiseerd eindproduct. Alle kleding wordt ontworpen en ontwikkeld in Tranemo, om te zorgen voor optimale functionaliteit en pasvorm. Tranemo hecht belang aan het gebruik van hoogwaardige materialen en dat de productie plaatsvindt in onze eigen productie faciliteiten. Dit alles om ervoor te zorgen dat de kwaliteit goed is. Tranemo is gecertificeerd conform ISO 9001.

Tranemo Workwear heeft een eenvoudige visie, namelijk het tot een minimum beperken van het aantal werk gerelateerde ongevallen, die met de juiste veiligheidskleding voorkomen hadden kunnen worden of de gevolgen hadden kunnen beperken. We streven ernaar veilige werkplekken te creëren door voorop te lopen bij de ontwikkeling van vlamvertragende oplossingen. Daarnaast helpen we de markt met deskundig advies hoe men zich op de werkplek het beste kan beschermen tegen de risico?s van hitte, vlammen, vlamboog, gesmolten metaal, chemicaliën en explosiegevaar.

U kunt de catalogi hier online inzien, kies een van onderstaande afbeeldingen. Deze zijn onderverdeeld in diverse categorieën. De regenkleding van Lyngsøe is een onderdeel van de Tranemo groep en zijn ook hieronder te bekijken.


Tranemo algemeen.jpgTranemo algemeen
 

Tranemo Vlamvertragend.jpgTranemo
vlamvertragend

Lyngsoe algemeen.jpgLyngsøe algemeen

Lyngsoe vlamvertragend.jpgLyngsøe
vlamvertragend

Klik op bovenstaande afbeelding voor desbetreffende digitale catalogus.